ANCORAVillaDobro došli !NEUM BiHSMJEŠTAJAPARTMANI - SOBEFOTO GALERIJAText Box: ancora@tel.net.ba

VILLA ANCORA

 

Neum je jedino  primorsko, općinsko i  turističko središte  u Bosni i Hercegovini.

Nalazi su u blizini turističko povijesnih destinacija, poput Dubrovnika, Splita, Međugorja, Mostara, Stoca, Počitelja ….

Klima se odlikuje dugim i veoma toplim ljetima, a po broju sunčanih dana na drugom je mjestu na Jadranu, odmah iza Hvara.

Kroz samo mjesto prolazi Jadranska magistrala koja ga povezuje sa Splitom, Makarskom, Dubrovnikom i cijelim jadranskim primorjem.

Villa Ancora je raskošna novoizgrađena obiteljska villa koja se nalazi na samom ulazu u Neum, iz smjera Splita, ispod magistralnog puta i 2 km od centra grada. Budući je locirana na mirnom mjestu, okružena prirodnim ljepotama neumskog kraja i tek 10 metara od morske obale, pruža ugodan ambijent za Vas i vašu obitelj.

Svaki apartman u svojih 50m2  prostora, osim luksuzno opremljene kuhinje, blagovaonice, kupatila i dnevnog boravka pruža i ljepotu uživanja prostrane terase s pogledom na panoramu prekrasnog Neumskog zaljeva.

Da bi Vaš odmor bio potpun i ljetne gužve oko traženja parkinga podnošljive, nudimo vam vlastiti prostor za parkiranje i, naravno, vlastitu i uređenu plažu.

Želite li spojiti ugodno s korisnim, luksuzno s povoljnim, Villa Ancora je pravi izbor za Vas!